Субота, 04.05.2024, 12:17
Тріскинський ліцей
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 15 » Відкритий урок з англійської мови у 4-Б класі
15:11
Відкритий урок з англійської мови у 4-Б класі

5 лютого 2019 року, Поцікайло Інна Василівна провела відкритий урок з англійської мови у 4-Б класі на тему: "Цікавий світ тварин. Повторення вивченого матеріалу з теми". Мета уроку – повторити назви диких тварин, ознайомити учнів з цікавими фактами із життя тварин, тренувати вживанні навчального матеріалу попередніх уроків; удосконалювати навички аудіювання, читання, монологічного та діалогічного мовлення; Розвивати навички мислення та говоріння англійською мовою.

Цілі та завдання уроку зумовили його структуру – початок уроку, основна та заключна частини. Після того, як клас було організовано та налаштовано на роботу, вчитель визнав правомірним провести фонетичну зарядку з метою настройки артикуляційного апарату учнів і запуску іншомовного мовленнєвого ритму.  Під час реалізації кожної задачі уроку просліджуються мотиваційно-спонукальний етап, виконавчий етап і, щоб залишити в учнів відчуття прогресу, проводилось підбиття підсумків. Мотиваційно-спонукальний етап являє собою ознайомлення учнів з комунікативною і пізнавально-інтелектуальною цінністю навчального матеріалу даного уроку. 

Вчителю вдалося досягти ефективності навчального процесу поєднанням психолого-дидактичних та методичних стратегій. Час був чітко розподілений між формами роботи, з урахуванням фаз посилення і спаду активності учнів. Було активізовано усі типи сприймання навчальної інформації: аудіальної, вузіальної, кінетичної. Ми можемо зробити висновки, що в основі даного уроку лежить принцип гуманізації, природовідповідності, культуровідповідності, системності, науковості педагогічного процесу, включаючи принцип доступності, наочності і міцності засвоєння.

Протягом уроку було використані наступні форми роботи: фронтальна, індивідуальна, групова при цьому зводячи свою активність до мінімума і максимально активізуючи діяльність учнів, створюючи комфортну атмосферу в класі і умови живого спілкування.

Під час усього уроку вчитель вів себе дуже толерантно, тактично, його інтерес та увага були спрямовані на учнів, мова вчителя була чіткою, ясною, не напруженою складними зворотами.

Переглядів: 389 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2024

    uCoz